Predator antenna tuning problem

For discussions dealing with CB Antenna Systems.
Post Reply
mlbmd
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Saturday 16th May 2009, 14:00
First Name: Michael
Location: California

Predator antenna tuning problem

Post by mlbmd » Saturday 16th May 2009, 15:13

I have a Predator 10k antenna mounted (Breedlove mount) to the front bed rail of my Ford F250 pickup. Cannot get it tuned below the red; always above 3, on all channels. Continuity tests are ok. Using Galaxy 959 radio, tuned.
Any recommendations? How can I be certain the antenna mount is grounded? I believe the coax is ok. I have tested with another coax, even another radio and have same problem.
Thanks for any help or ideas.

buzzby
Dead Key
Dead Key
Posts: 25
Joined: Sunday 22nd Nov 2009, 13:37
First Name: philip
Location: northern ireland

Re: Predator antenna tuning problem

Post by buzzby » Saturday 5th Dec 2009, 6:39

mlbmd wrote:I have a Predator 10k antenna mounted (Breedlove mount) to the front bed rail of my Ford F250 pickup. Cannot get it tuned below the red; always above 3, on all channels. Continuity tests are ok. Using Galaxy 959 radio, tuned.
Any recommendations? How can I be certain the antenna mount is grounded? I believe the coax is ok. I have tested with another coax, even another radio and have same problem.
Thanks for any help or ideas.
some times the length of the coax can have a effect on the s.w.r try adding on a little more coax to see how it reads good luck with it philip :wink:

Post Reply

Return to “CB Antenna Systems”